PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

83 prosent vaksinerte

Nå har 83 prosent av våre innbyggere over 18 år fått første vaksinedose. Er du blant dem som ennå ikke har fått tilbud om dose 1 av koronavaksinen i Aurskog-Høland? Ta kontakt med oss!

– At hele 83 prosent av innbyggerne over 18 år i Aurskog-Høland kommune er vaksinert med minst én dose, er gledelig. På landsbasis er tallet 78 prosent per 23. juli, sier Kjersti Vevstad, kommunalsjef for Helse og livsmestring i Aurskog-Høland kommune. 

Det er nå satt totalt 15.638 doser.  

Ikke fått dose 1? Ta kontakt!

– Det er fremdeles anledning til å få vaksine dersom du ikke har fått ennå, sier Vevstad.

Er du blant dem som ennå ikke har fått tilbud om dose 1 av koronavaksinen i Aurskog-Høland? Ta kontakt med oss! Vi har nå invitert alle som er registrert i Helseboka til å bestille time. 

De som ikke har fått tilbud om dose 1 av koronavaksinen i Aurskog-Høland nå, kan ta kontakt fortrinnsvis på koronavaksine@ahk.no, eventuelt på vaksinetelefonen for å få time. I juli og august vil telfonen være betjent på mandag, onsdag og torsdag fra klokka 10.00-14.00. Nummeret er 63 85 25 70.

Vet du om noen som ikke har fått vaksine ennå, enten det er foreldre, venner eller naboer, tilby dem gjerne hjelp slik at de får time til vaksine.

Mer informasjon

Mer informasjon om koronasituasjonen i vår kommune, oppdaterte smittetall og vaksineinformasjon finner du her.

  • Har du spørsmål, trenger råd om du bør testes eller hvordan du skal forholde deg til viruset, eller vil ta koronatest – RING LEGEVAKTEN på 116 117!  

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 23.07.2021