PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barn som danser

Bli med på folkehelseuka!

Folkehelseuka skal arrangeres for første gang i kommunen fra den 8. til 16. september. Bli med og delta på en morsom og aktiv uke!

Folkehelseuka er en markering av det gode arbeidet og en synliggjøring av engasjement og tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøene.

Folkehelse handler om å skape lokalsamfunn som er gode å leve i for alle, og det er det mange som bidrar til i år kommune.  

Ønsker mer aktivitet

Folkehelseuka arrangeres i et samarbeid mellom kommunen, Aurskog-Høland utvikling, idrettsrådet, kulturrådet og Mangenfjellet turlag. I tillegg ønsker vi at det er flere aktører i kommunen som bidrar med aktiviteter og tilbud denne uken.   

– Vi ønsker å gjøre Folkehelseuka til en årlig tradisjon i Aurskog-Høland, og håper det er mange som ønsker å bidra med aktiviteter denne uken, sier folkehelsekoordinator Anne Mette Brustuen.   

Det vil bli ulike tilbud og aktiviteter i løpet av denne uken.   

Vi vet allerede at det blir Aurskog- Høland mesterskap i golf, og at uken avsluttes med arrangementet Stuttreist og Himlaga den 16. september. På arrangementet den 16. september vil vinneren av kommunens folkehelsepris annonseres.

Endelig program vil være klart mot slutten av august.  

Meld inn og bidra med aktivitet under uken

Vi ønsker bidrag til aktiviteter/arrangementer denne uken – kan du bidra?  Har du en aktivitet/arrangement som du ønsker å bidra med under folkehelseuken, må det meldes inn før 13. august: Meld inn aktivitet.  

Eksempel på aktiviteter under Folkehelseuka kan være fellesturer i naturen, fysisk aktivitet/idrett, kurs/foredrag, konserter, konkurranser, sosiale arrangementer, med mer.  

Lag og foreninger, eller andre som har faste aktiviteter denne uken håper vi for eksempel kan ha åpne dager slik at flere kan prøve tilbudet gratis.   Du kan lese mer om folkehelseuka her.  

– La oss sammen skape en fantastisk Folkehelseuke i 2023!

Sist endret: 11.08.2023