PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bobiltømmestasjonen er åpnet

I mai åpnet Aurskog-Høland kommune den nye bobiltømmestasjonen og vannkiosken på «Banantomta». Vi ønsker lokale bobileiere og turister fra hele Europa velkommen innom den nye plassen! Se bildene fra åpningen her.

– Bobiltømmestasjonen har vært planlagt i mange år, og flere tomter har vært aktuelle, men prosjektene har strandet flere ganger. Kommunestyret bevilget midler til dette i 2021. Nå er den 2,5 mål store tomta ferdig anlagt med kantstein og asfalt, sier Gjermund Nilsen, enhetsleder kommunalteknisk drift.

Kommunalteknisk drift har hatt prosjektet. Prosjektleder Ole Martin Furuseth har prosjektert og fulgt opp prosjektet fra A- Å. Entreprenør for utførelsen har vært HF anlegg & skog AS.

– Kommunen er meget fornøyd med å få på plass både tømmestasjonen og vannkiosken, og håper bobilentusiaster og tilreisende turister tar godt vare på plassen, sier Nilsen.

Vi ønsker lokale bobileiere og turister fra hele Europa velkommen innom den nye plassen!

bobiltømmestasjon.png

Klippet snora: Kommunedirektør Inger Hegna klippet snora ved åpningen.

bobiltømmestasjon2.jpg

Testet utstyret: Fremmøtte bobilentusiaster testet utstyret og var meget takknemlige for at kommunen nå har fått på plass en slik flott stasjon.

bobiltømmestasjon3.png

Rasteplass: Det er også kommet på plass en liten rasteplass inn på tomta.

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 23.05.2022