PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

barn som hopper fra en brygge.

Gratis sommeraktiviteter - siste frist

Denne sommeren arrangerer vi mange ferieaktiviteter for barn som begynner på 5.–10. trinn til høsten (nåværende 4.-9. klasse). Bli med på sommerleir, forskerfabrikken, musikkverksted, fisking, teaterskole, kunst, judo og andre aktiviteter.

Aurskog-Høland tilbyr gratis sommeraktiviteter til elever som begynner på 5. – 10. trinn til høsten (nåværenende 4. - 9. klasse). Unntatt er den årlige sommerleir på Halsnes som koster 650 kroner per elev.  

Årets sommeraktiviteter er alt fra  Musikkworkshop "Move&Groove" til judo og fisking. Kulturskolen tilbyr musikkworkshop. Bygdetruppen teaterlag tilbyr teaterskole. På Blaker Skanse kan elevene lære mer om maling og grafikk, og Forskerfabrikken tilbyr en hel uke på Aursmoen og en uke på Bjørkelangen skole.  

Påmeldingsfrist er 10. juni og skjer via vedlagt lenke – og her gjelder «første mann til mølla»: https://forms.office.com/e/dfdi9qrqRt  

Lurer du på noe? Ta kontakt med Gabi Valentien på e-post: gabriele.valentien@ahk.no eller på telefonnummer: 99 73 82 26.

Spørsmål om sommerleir på Halsnes sendes til Vigdis Jakobsen vigdis.jakobsen@ahk.no.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 06.06.2023