PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hjelpetelefon for lokale bedrifter

Driver du for deg sjøl? Da kan du slå på tråden til Erik, Thomas, Stian eller Ole for å få hjelp! – Viktig å bidra med det vi kan!

FOTO: Roger Ødegård, Indre Akershus Blad. 

I dag åpner Aurskog-Høland kommune et hjelpetelefon-tilbud for lokalt næringsliv, herunder også jordbruk- og skognæringen.

Jeg har sett at andre aktører, for eksempel noen næringshager, har prøvd ut konseptet i disse koronatider, med hell. Det er veldig mye nytt å forholde seg til for selvstendig næringsdrivende, blant annet med krisepakker, permitteringer og lignende. Vi er her for å veilede og å hjelpe med det vi kan dersom noen har spørsmål, nær sagt om hva som helst, sier næringskonsulent Erik Bakke i Aurskog-Høland kommune.

Mandag kom krisepakka myndighetene tilbyr enkeltmannsforetak og frilansere, og kontantstøttepakke.

– Det er en tid for å sende søknader. Her kan vi hjelpe og videreformidle. I tider som dette blir gjerne menneskene mer kreative også og finner nye markeder og nye næringsveier. Dersom vi kan hjelpe folk i gang med ny næringsvirksomhet, er vi også tilgjengelig for spørsmål. Vi kan dessuten kontaktes døgnet rundt per e-post. Jord- og skogbruksenheten i kommunen er dessuten tilgjengelige for de områdene de kan bidra på, understreker enhetsleder næring i Aurskog-Høland kommune, Thomas Grønnerød-Hemmingby.

Hjelpetelefonen er i første omgang åpen tirsdager og torsdager mellom 4. og 15. mai.

 Etter dette vil vi foreta en evaluering, men vi tror at behovet er til stede, avslutter Erik Bakke.  

Kontaktinfo:  

Sist endret: 24.11.2020