PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Høstens kulturprogram

Velkommen til en innholdsrik høst med gode opplevelser for både voksen og barn!

Kulturprogram:

12.september klokken 17.00 "PAW Patrol Movie"

På Bjørkelangen kulturarena kan du bli med Ryder og valpene på redningsaksjon i Adventure City når de må stoppe borgermester Humdinger fra å velte byen i fullstendig kaos. Gjør deg klar for spennende oppdrag hvor alt står på spill, nye valpevenner og større og tøffere kjøretøy. Ingen by er for stor, og ingen valp er for liten!

Les mer og kjøp billetter her: PAW Patrol: Filmen | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

12.september klokken 19.00 "A-ha The Movie"

På Bjørkelangen kulturarena vil filmen A-ha The Movie bli spilt. A-ha the movie følger Morten Harket, Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen på turné, og forteller samtidig historien om tre tenåringer som drømte om å bli verdensberømte popstjerner.

Les mer og bestill billetter her: a-ha The Movie | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

14. september klokken 19.00 «Så leste jeg Naiv.Super»

Forestillingen vil bli visst på Bjørkelangen kulturarena. Så leste jeg Navi.Super er en tragikomisk monolog om isolasjon, psykisk sykdom og løsrivelse, basert på skuespiller Kai Kenneth Hansons egen tilværelse engang omkring årtusenskiftet. 

Les mer og bestill billetter her: Så leste jeg Naiv.Super | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

15.september klokken 19.00 "Foredrag om Karl XV - den glemte monark"

Foredraget vil bli visst på Bjørkelangen kulturarena. Foreningen Norden inviterer i samarbeid med Leseselskapet publikum til å bli kjent med Karl XV. En folkelig regent, men upopulær i familien.

Les mer og bestill billetter her: Foredrag om Karl XV - den glemte monark | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

16.september klokken 18.00 "Clue: Maltesergåten"

Filmen vil bli visst på bygdekinoen på Rømskog. Samme dag som Cecilia og Une møter Leo for første gang dukker et lik opp på stranda i Skutebukta. Hvem er han og hva gjorde han i Skutebukta, og hva har han å gjøre med Cecilias mors død året før? Sammen begynner de tre ungdommene å nøste i trådene til det som skal vise seg å bli CLUE-gjengens aller første mysterium.

Les mer og bestill billetter her: Bygdekinoen - Rømskog Kulturhus, Rømskog - Clue: Maltesergåten 

16.september klokken 20.00 "A-ha The Movie"

Filmen vil bli visst på bygdekinoen på Rømskog. A-ha The Movie følger Morten Harket, Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen på turné, og forteller samtidig historien om tre tenåringer som drømte om å bli verdensberømte popstjerner.

Les mer og betill billetter her: Bygdekinoen - Rømskog Kulturhus, Rømskog - a-ha The Movie 

24.september klokken 20.00 «The Bills»

- Vår musikk er selvkomponert i en blanding av blues og Americana. Sceneshowet sies å være lystig og humørfylt - fra to amerikanske ŒBills' med lang fartstid som musikere i Norge. Konserten vil bli holdt på Bjørkelangen kulturarena. 

Les mer og bestill billetter her: The Bills | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

30.september klokken 18.00 "Barneforestilling Bikuben"

Barneforestillingen vil bli spilt på Bjørkelangen kulturarena. En passe voksen mann i passe fin dress dukker opp med en bikube. Den viser seg å være rene forundringspakken med innebygd komfyr, egen vannforsyning, hemmelig jukeboks og en miniatyrscene. I tett og levende samspill med publikum lekes fram en historie, en liten livshistorie om en mann som fa?r alt – og mister det. Men bikuben og fortellergleden kan ingen ta fra ham.

Passer for barn fra 4 år og oppover.

Les mer og bestill billetter her: Barneforestilling - Bikuben | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no)

30.september klokken 19.30 "Det grådige hjerte - Om forfatter Bjørg Viks liv og virke"

Lars Vik er ikke bare skuespiller og dramatiker, han er også Bjørg Viks sønn. I flere år har han arbeidet med biografien om morens liv og forfatterskap. I hennes etterlatte papirer kom han over refuserte romaner, ungdommelige kjærlighetsbrev og nærgående dagbøker. Dagbøker som siden dannet utgangspunkt for de tre romanene om Elsi Lund, kalt «en bauta i norsk etterkrigs-litteratur».

Les mer og betill billetter her: Det grådige hjerte - Om forfatter Bjørg Viks liv og virke | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

02.oktober klokken 14.00 "Erik Bye - av og med Benny Borg"

Forfatterkvelden vil bli holdt på Bjørkelangen kulturarena. Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert Taube. Nå gir han oss historien om Erik Bye.

Les mer og bestill billetter her: Erik Bye - av og med Benny Borg | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

09.oktober klokken 19.00 "Releasekonsert på Petter Simonsen sin nye egenskrevne soloplate"

Konserten vil bli holdt på Bjørkelangen kulturarena. Via sine egenskrevne tekster og melodier deler Petter Simonsen ærlig og direkte fra sitt liv, sine erfaringer, tanker og følelser. Resultatet er et eget nytt og unikt univers.

Les mer og bestill billetter her: Releasekonsert på Petter Simonsen sin nye egenskrevne soloplate | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

10.oktober klokken 18.00 "Norsk på Norsk"

Konserten vil bli holdt på Bråte kultursal. Sangeren Geir Fagermoen og pianist Tom Rønningsveen har laget et konsertprogram med låter av norske artister som synger på norsk. Lun og trivelig musikkopplevelse når de kommer til Bråte kultursal. De har satt sammen et knippe av sine favorittlåter fra artister som Jahn Teigen, Henning Kvitnes, Jan Eggum, Anne Grethe Preus og andre kjente artister.

Les mer og bestill billetter her: Norsk på Norsk | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

14.oktober klokken 18.00 "Boss Baby - Familiebedriften"

Filmen "Boss Baby - Familie bedrift" vil bli spilt på bygde kinoen på Rømskog. Brødrene Templeton har blitt voksne, samtidig har de vokst fra hverandre. Tim er en hjemmeværende familiefar, mens Ted har blitt en velstående direktør i et stort selskap. Brødrene gjenforenes når hemmelige agenter fra BabyCorp trenger dem, med en helt spesiell ny boss i spissen.

Les mer og bestill billetter her: Norsk på Norsk | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

14.oktober klokken 20.00 "James Bond: No Time To Die"

Filmen vil bl spilt på bygdekinoen på Rømskog. Freden blir kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og ber om hjelp. Oppdraget med å redde en kidnappet forsker viser seg å være langt mer risikabelt enn forventet, og leder Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

Les mer og bestill billetter her: Bygdekinoen - Rømskog Kulturhus, Rømskog - James Bond: No Time To Die 

20.oktober klokken 18.00 «Skatten på Sjørøverøya»

Forestillingen vil visst på Bjørkelangen kulturarena. Opplev en helt ny familieforestilling basert på barnebok-klassikeren «Skatten på Sjørøverøya». Med utgangspunkt i Robert Louis Stevensons originale historie tas vi inn i sjørøver universet hvor unge Jim Hawkins drar på spennende skattejakt på Sjørøverøya. På sin vei møter han innpåslitne sjørøvere, skumle gjenferd og havets mest fryktede pirat Kaptein Silver. Forestillingen inneholder mange flotte melodier, signert slagerkomponist Svein Gundersen.

Les mer og bestill billetter her: Skatten på Sjørøverøya | KulturArena Aurskog-Høland (ahk-kulturarena.no) 

11.november klokken 18.00 "Petter Kanin hopper hjemmefra"

Thomas og kaninene har endelig skapt en familie, men til tross for hans beste innsats klarer ikke Petter å bli kvitt sitt rampete rykte. Når han omsider bestemmer seg for å rømme fra familien, befinner Petter seg i en verden der hans rampestreker blir verdsatt. Når familien risikerer alt for å finne han, må Petter bestemme seg for hva slags kanin han vil være. Filme vil bli spilt på bygdekinoen på Rømskog. 

Les mer og bestill billetter her: Bygdekinoen - Rømskog Kulturhus, Rømskog - Petter Kanin hopper hjemmefra

Smittevern

Bjørkelangen kultursal har vanligvis plass til over 360 publikummere. På grunn av korona restriksjoner selger vi opptil 180 billetter til hvert arrangement.

Familier/kohorter sitter sammen og det er et sete mellom hver gruppe.

Salen har et meget godt ventilasjonssystem og ved inngangen står det en berøringsfri dispenser med antibac.

Sist endret: 10.09.2021