PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Koronavaksinering i uke 39

Nå er det totalt satt 23 352 koronavaksiner i kommunen. 12 438 personer har fått første dose med koronavaksinen, mens 10 884 har fått to doser. Nå er det hovedsakelig de som skal ha dose 2, samt de som gjenstår under 18 som vaksineres. Det er drop in på onsdager mellom 12-17. Vaksinesenteret er i Serviceveien 6.

Forrige uke ble det satt både Pfizer- og Modernavaksiner. Det ble satt 46 doser med Pfizer og 153 med Moderna. Vi er også i gang med tredje dose for dem som trenger det.  

Mer om hvem som bør ta en tredje dose finner du her.   

Nytt drop-in tidspunkt og nytt vaksinesenter

Tidspunkt for drop-in denne uken er onsdag 12.00-17.00.  

Vaksinesenteret er nå flyttet fra flerbrukshallen på Bjørkelangen skole til Serviceveien 6. Det vil være vegg i vegg med testsentret, med inngang til høyre og det vil være merket med skilt over døren.  Vaksinesenteret i Serviceveien 6 er bygd opp på samme måte som tidligere med registrering, ventesone før vaksinering, tre vaksinebåser, en akutt-bås, samt ventesone etter vaksinering og egen utgang.  

Ikke for sent

Det er fortsatt en del som ikke har tatt koronavaksinen. I aldersgruppen 25 til 39 år er det færre som har tatt vaksine i forhold til de andre aldersgruppene. Av dem over 65 år, har godt over 90 prosent vaksinert seg. Dersom du er en av de som tidligere har takket nei, men som nå har ombestemt deg, er det bare å ta kontakt! Ta kontakt via koronavaksine@ahk.no eller Helseboka. Er du over atten og blant dem som ennå ikke har fått tilbud om første dose av koronavaksinen? Ta kontakt med oss! Send mail til koronavaksine@ahk.no.  

Meld i fra

Dersom du har tatt vaksinen et annet sted er det viktig å melde fra til kommunen. Helsebøkene for du ulike kommunen kommuniserer ikke, så det er ingen automatikk i at vi får beskjed når man tar vaksinen et annet sted. Send e-post til koronavaksine@ahk.no og opplys om dette, da får vi strøket deg fra våre lister, dersom du har registrert deg i helseboka her tidligere. Dersom du ikke gjør det, vil du bli «hengende» igjen og få påminnelser fra oss hver gang vi sender ut re-invitasjoner til de vi ikke har fått respons fra. Dersom du trenger hjelp til å registrere deg kan du sende mail til koronavaksine@ahk.no.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 29.09.2021