PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Koronavaksinering uke 32

Denne uken skal det settes 740 doser. Hvem som får dem, hvor mange vi satte forrige uke, og oversikt over hvilke grupper som er neste i køen finner du her. Er du blant dem som ennå ikke har fått tilbud om dose 1 av koronavaksinen Ta kontakt med oss!

I uke 31 ble det satt 863 doser. Dette fordeler seg med 128 dose 1 og 735 dose 2.  

Det er nå satt 17 501 doser i Aurskog-Høland kommune.  

Denne uken mottar vi 154 hetteglass. Dette er 119 flere hetteglass mer enn prognosen tilsa. Så det var en gledelig overraskelse.

Det overføres i tillegg 4 hetteglass fra uke 31.  

Det er satt opp timer til 740 doser.  Vaksineringen skjer på onsdag klokken 12-16.15, og torsdag klokka 09.00-16.45.

Har du fått time til vaksinering? Husk å logge deg inn i Helseboka for å besvare spørsmålene i egenerklæringsskjemaet før du kommer til vaksinesenteret.

Registrer deg på Helseboka 

For å bli innkalt til vaksinering må du registrere deg i Helseboka. Når du registrerer deg på helseboka, vil du få en SMS med innkalling til vaksinering, når det er din tur. Kommunen vil gjerne vite om du vil ta vaksinen eller ikke, dette kan også gjøres i Helseboka. Det sikrer at vi har riktige opplysninger til de som ønsker å bli vaksinert og gjør at vi kan kalle inn til vaksinering mer effektivt.   

Dersom du trenger hjelp til å registrere deg kan du sende mail til koronavaksine@ahk.no, eller ringe vaksinetelefonen. I juli og august vil den være betjent på mandag, onsdag og torsdag fra klokka 10.00-14.00. Nummeret er 63 85 25 70. På grunn av ventetid oppfordrer vi folk til å sende e-post koronavaksine@ahk.no  

– Vi ber om forståelse for at det kan bli noe ventetid på vaksinetelefonene, dersom mange har behov har for hjelp til registrering. Har man noen i familien eller venner som kan hjelpe, spør gjerne dem først, sier Marita Hoftvedt, innbyggeransvarlig i vaksineteamet i kommunen.       

Les mer om hvordan du registrerer deg her. 

Mer informasjon

Mer informasjon om koronasituasjonen i vår kommune, oppdaterte smittetall og vaksineinformasjon finner du her.

  • Har du spørsmål, trenger råd om du bør testes eller hvordan du skal forholde deg til viruset, eller vil ta koronatest – RING LEGEVAKTEN på 116 117!  

Forfatter: Alette Marie Eldøy

Sist endret: 16.08.2021