PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KulturArena klare for konserter

Ragnar Heide gleder seg til å ønske konsertgjengere velkommen tilbake til KulturArena. 21. juni er det klart for den første konserten etter koronastenging.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til konsert. Dette har vi ventet lenge på, sier Ragnar Heide, leder for KulturArena.

Fra og med 15. juni åpnes det for arrangementer med opptil 200 personer. Til konserten med Vågale Vestmarkinger legges det ut 185 billetter.

Ivaretar smittevernet

KulturArena gjør tiltak for å ivareta smittevern, og sørge for en god og sikker opplevelse for alle som kommer på konsert.

– Vi sørger for gode renholds- og smittevernrutiner, så både publikum, kulturverter og ansatte skal kunne være trygge på konsert hos oss, sier Heide.

Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme. Det er også svært viktig at man overholder regelen om 1 meters avstand ved ankomst. Billettsalget foregår som normalt på nettsiden. Alle må bruke antibac før man går inn i salen. Det vil være antibac tilgjengelig ved inngangen. Utover daglig renhold vil alle benyttede områder i salen og alle kontaktflater utover dette vaskes mellom hver forestilling.

– Vi forutsetter at alle som kommer på konserten er friske. Salene er nyrenset, rengjort og vaskes grundig hver eneste dag. Så håper vi alle får en kjempefin konsertopplevelse. Dette har vi ventet lenge på, sier Heide.

Vågale Vestmarkinger

Bandet som starter konsertsesongen på KulturArena er Vågale Vestmarkinger. Dette er et band bestående av stort sett vestmarkinger og Håkon Hauer i front (ispedd litt aurskogblod for skjønnhetens skyld). Vågale Vestmarkinger startet opp som et prosjektband for å hylle barndomsheltene og for å belyse den enorme påvirkning Vazelina Bilopphøggers har hatt rundt om i Bygde-Norge.

– Bandet har ligget i dvale i lange perioder, men kommer tilbake i 2020 fordi vi ELSKER Vazelina og den gode atmosfæren i Bjørkelangen KulturArena, sier vestmarkingene entusiastisk. 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 02.07.2020