PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ønsketreet - Hjerter som gleder

På lørdag kommer det et Ønsketre på Bjørkelangen stasjon. Det er ikke et vanlig juletre, men et tre til glede for barn som lever under økonomiske vanskelige kår. Barnas ønsker er skrevet på en lapp og blitt hengt opp på ønsketreet, og innbygger kan ta turen til Ønsketreet, trekke en av lappene og oppfylle et gaveønske.

Formålet med Ønsketreet er å glede barn som lever under økonomiske vanskelige kår. Barn skal glede seg til jul og ha forhåpninger om gaver under treet. Slik er det ikke for alle. Vi håper mange gavmilde mennesker oppsøker Ønsketreet på Bjørkelangen stasjon, og oppfyller et gaveønske. 

Gaveønskene er meldt inn via blant annet helsestasjonen, barneverntjenesten, psykisk helse og NAV. Målet er at alle ønskene skal bli oppfylt!

Har du lyst til å bidra kan du ta med deg et rødt hjerte fra treet. Alder, kjønn og ønske står på baksiden. Det røde hjertet leveres sammen med gaven til Frivilligsentralen på Bjørkelangen stasjon, og det henges opp et grønt hjerte som viser at gaveønsket er oppfylt.

Gaven leveres til Aurskog-Høland Frivilligsentral på Bjørkelangen stasjon mandag til fredag fra 9 til 15 fram til 15. desember. Har du ikke mulighet til å levere gaven, så kontakt oss på tlf. 63 85 26 80 / 98 05 40 63 / 91 34 64 46

Om du har tatt med deg et hjerte men ikke klarer å oppfylle ønsket, så gi oss beskjed så sørger vi for at det henges opp et nytt hjerte.

I tillegg gir Julehjelpen gavekort og mat til familier som har økonomiske utfordringer før jul. Du kan bidra ved å vippse til 621937 @julehjelpenaurskogholand 

Ønsketreet er et samarbeid mellom Aurskog-Høland kommune, Frivilligsentralen, Julehjelpen og Aurskog-Høland Røde Kors.

Forfatter: Rita Berget Lindblad

Sist endret: 30.11.2021