PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ansatte i forvaltningsenheten

På topp i saksbehandling

I 2021 brukte saksbehandlerne i forvaltningsenheten i Aurskog-Høland kommune i snitt fire dager på å behandle en byggesøknad. De effektive saksbehandlerne gjør at kommunen ligger på andreplass i kommunebarometeret innen saksbehandling.

– Vi jobber bra sammen! Dette er et resultat av at alle som jobber hos oss har et ønske om å yte god service. Det er hyggelig at arbeidet vårt blir lagt merke til, og at vi også i år kommer høyt på lista, sier Kjetil Hauger, enhetsleder på forvaltning i kommunen.

I 2021 brukte saksbehandlerne i snitt fire dager på å behandle byggesøknader med tre ukers frist, og sju dager på å behandle byggesøknader med 12 ukers frist. De fem siste årene har ikke kommunen overskredet lovpålagt saksbehandlingstid en eneste gang. Enheten får også svært få saker omgjort av Statsforvalteren.

– Vi prøver å ikke bruke så mye tid på møter, og tar ting etter hvert som de oppstår. Kommunen har også veldig effektive tjenester på dokumentsenteret og det bidrar til at saksbehandlingen kan skje raskt, forteller Hauger.    

Aurskog-Høland har ligget i kommunebarometer-toppen i flere år. I år ligger Meløy kommune øverst på lista, mens Aurskog Høland og Stjørdal deler andreplassen.

Kommunens gode arbeid har blitt lagt merke til og i dag er det en fin sak om enheten i Kommunal Rapport. https://www.kommunal-rapport.no/

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 15.09.2022