PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Podkast: Hvorfor skal du bruke stemmeretten din?

Vi nærmer oss lokalvalg, og et nytt kommunestyre skal velges. Betyr det egentlig noe hvem som sitter med makten i Aurskog-Høland? Hvorfor er det viktig at akkurat du stemmer ved dette valget? I den nyeste episoden av vår podkast er det kommunestyrevalg som står på plakaten, og du får møte tre av våre folkevalgte. Lytt til episoden her!

I september er det kommunestyre- og fylkestingsvalg. Da er det viktig at du stemmer! Hvorfor skal du bruke stemmeretten din? Du får svarene her! I den nyeste episoden møter du Ragnhild Holmedahl fra KrF, Eline Hestsveen fra Senterpartiet, og Arbeiderpartiets Steinar Ottesen.

De snakker om forskjellene mellom partiene, hvordan saker avgjøres, hvordan pengene disponeres, og hvilke saker som blir viktige i årene som kommer. 

Episoden avsluttes med noen dilemmaer, og politikerne må ta noen valg.

Podkast på tvers

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer laget podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i kommunepodkasten «Former felles framtid».  Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.  

Vi har hatt flere episoder om valg og demokrati.

Ny episode hver måned

Hver måned kan du høre en ny episode av vår podkast «Former felles framtid». Nye episoder publiseres en gang i måneden. Her får du innblikk i hvordan det er å være leder i kommunen vår. Følg med! 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 29.08.2023