PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Podkast: Møt vår nye kommunedirektør

Hun spiller i rockeband, kjører motorsykkel, og er veldig motivert i sin nye stilling i Aurskog-Høland. I denne podkasten får du møte Gry Røste, vår nye kommunedirektør. Hva er hennes førsteinntrykk som nyansatt i kommunen? Hvorfor søkte hun på denne stillingen, hva er viktig for henne og hva mener hun er jobben til en god leder? Du får svarene her!

På privaten spiller Røste i rockeband og lærer seg å bygge motorsykkel! Hun er for tiden bosatt på Fetsund med sine barn, men med flytteplaner til Bjørkelangen. 

Hot or not

Vi avslutter som vanlig med en runde «Hot or not?». Få med deg hele episoden her!

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer laget podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i kommunepodkasten «Former felles framtid».  Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.  

Ny episode hver måned

Hver måned kan du høre en ny episode av vår podkast «Former felles framtid». Nye episoder publiseres en gang i måneden, men nå i mai kommer det to! Neste episode er LIVE fra lederseminar i Aurskog-Høland. Her får du innblikk i hvordan det er å være leder i kommunen vår. Følg med! 

Sist endret: 22.05.2023