PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Podkast: Hva har lokalpolitikerne fått til i denne perioden?

Vi nærmer oss lokalvalg, og et nytt kommunestyre skal velges. Da er det spennende å høre hvordan det har vært å sitte der. I den nyeste episoden av vår podkast er det kommunestyrevalg som står på plakaten. Hva er politikerne mest stolt av å ha fått til denne perioden, hva er vanskelig, og hvordan føles det egentlig å sitte med styringen? Du får møte ordfører, varaordfører, og en politiker fra opposisjonen. Lytt til episoden her!

I denne episoden møter du Gudbrand Kvaal fra Senterpartiet, varaordfører Simen Solbakken fra Høyre, og Randi Ransberg fra Arbeiderpartiet, som hadde ordfører forrige periode, men som i denne perioden har vært i opposisjon. Hvordan har samarbeidet vært, hva skulle man gjerne ha fått til mer av? Du får svarene her! 

Podkast på tvers

Få med deg hele episoden her!

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer laget podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i kommunepodkasten «Former felles framtid».  Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.  

Ny episode hver måned

Hver måned kan du høre en ny episode av vår podkast «Former felles framtid». Nye episoder publiseres en gang i måneden. Her får du innblikk i hvordan det er å være leder i kommunen vår. Følg med! 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 21.08.2023