PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Siste nytt fra Bjørkebadet

Fra 1. september har Bjørkebadet normale åpningstider. De har også fått to nye rullatorer for våtsone for dem som trenger ekstra støtte.

Her finner du åpningstidene fra september.

Rullatorer for våtsone

To solide rullatorer for våtsone er nå til utlån når man besøker Bjørkebadet. Om du trenger ekstra støtte når du går mellom garderobe og basseng eller vil ha muligheten til å sette deg ned underveis, så er rullatorene ideelle.

Rullatorene har justerbar høyde og solid brems. De har en bue til ekstra støtte for ryggen og en praktisk avtagbar kurv. 

HC brukere

Bjørkebadet har egen HC-garderobe med dusj og WC løsning i herregarderoben og damegarderoben. HC-garderoben er tilpasset rullestolbrukere og det står egen våtsone rullestol klar i hver garderobe som skal benyttes i ren sone.

DHLRkurs avholdt på Bjørkebadet

Badevaktene på Bjørkebadet er re-sertifisert og godkjent i hjerte-lungeredning med hjertestarter.

Det årlige DHLR kurset ble avholdt søndag 23. august på Bjørkebadet. Forskjellige scenarier ble gjennomgått med en repetisjon av førstehjelp ved hjertestans og detaljert bruk av hjertestarter

Det var i år ekstra fokus på kompresjoner. Treningsdukkene var koblet opp til en app så hver enkelt badevakt fikk nøyaktige tilbakemeldinger på utførelsen av kompresjonene.

Sist endret: 24.11.2020