PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Velkommen på kino i KulturArena!

Søndag 23. august åpner bygdekinoen igjen etter sommeren. Da vises "Knerten og sjøormen" og  " Min pappa Marianne". – Vi er svært glade for å kunne åpne og vi har lagt til rette for den gode kino-opplevelsen med gode tiltak i henhold til myndighetens råd og krav.

I Bjørkelangen kultursal vises det film på søndag, hver 14. dag. Det er tillatt med maks 150 personer per visning.  

– I salen er det 350 seter og god plass til å overholde avstanden på en meter. Er du i samme familie eller husstand kan du naturlig nok sitte sammen, men med en meter til de andre. Utover daglig renhold vil vi mellom forestillingene rengjøre benyttede områder i salen, samt alle kontaktflater utover dette, forklarer Ragnar Heide, leder for KulturArena og Fritid.

Salen vil bli delt inn salen slik at det brukes ulike rader/plassering på visningene.

Kjøp billett på ebilett

– Vi selger unummererte billetter, det vil si at kinopersonalet anviser plass til deg når du kommer. Det er viktig at dette blir overholdt også under visningen, sier Heide.

Billettsalget foregår som normalt på nettsiden til KulturArena. Det er også kontantsalg, men vi oppfordrer til kjøp av billetter elektronisk, det vil si forhåndssalg via ebillett eller med kort ved inngangen.  

Rømskog  

I Rømskog Kulturhus kommer Bygdekinoen på besøk én torsdag i måneden. Første filmvisning er torsdag 10. september. I salen er det god plass til å overholde myndighetens råd og krav. Billetter selges ved inngangen.  

Husk 1 meter

Det er svært viktig at man overholder regelen om 1 meters avstand ved ankomst. Ved ankomst, må de som ikke har kjøpt billetter på forhånd, skrive navn og telefonnummer på et skjema for en eventuell smittesporing. Alle må bruke antibac før man går inn i salen. Det vil være antibac tilgjengelig ved inngangen.

– Vi forutsetter at alle som kommer på kino er friske. Vi sørger for gode renholds- og smittevernrutiner, slik at både publikum, kulturverter og ansatte skal kunne være trygge hos oss. KulturArena ønsker velkommen til årets kinohøst. Dette gleder vi oss veldig til!

Sist endret: 19.08.2020