PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi gratulerer Inger Heggen Olsen med Frivillighetsprisen 2020!

2. desember fikk den aktive ildsjelen tildelt Frivillighetsprisen 2020 for sitt mangeårig engasjement i frivillig arbeid. Hun er ansvarlig for Julaften for alle, som dette året blir arrangert for tiende gang.

STORT ENGASJEMENT: "Du gir av deg selv til andre med vilje, optimisme og pågangsmot", sa Ordfører Gudbrand Kvaal til prisvinner Inger Heggen Olsen. FOTO: Trygve Ekeheien. 

– Inger har bidratt som frivillig i mange år. Hun har aktiviteter på sykehjemmene, er besøks- og ringevenn, arrangerer suppeservering i Parkveien 8, koordinerer og hjelper til med besøksverter på sykehjemmene og hjelper oss på Frivilligsentralen med mange ulike oppgaver og oppdrag, sier Rita Berget, leder for Aurskog-Høland frivillighetssentral.

Inger Heggen Olsen er også aktiv i Røde Kors, og er leder for LHL Bjørkelangen.

Hun har et stort engasjement og hjerte for de eldre i kommunen. Prisen består av et diplom og 10 000 kroner. Pengene gis til et frivillig formål innen kommunen. Inger Heggen Olsen vil gi pengene til Julaften for alle.  

Frivillighetsprisen 2020

En jury bestående av Kulturrådet, Idrettsrådet, Ungdomsrådet, Eldrerådet og et medlem av Samarbeidsutvalget for Frivilligsentralene valgte Inger Heggen-Olsen til vinneren av Frivillighetsprisen 2020. Prisen ble delt ut på Frivillighetens dag onsdag 2. desember på Kulturarena.

Frivilligprisen 

Mer informasjon om Frivillighetsprisen og tidligere vinnere finner du du her.  Mer informasjon om Frivilligsentralen finner du her:  www.aurskog-holand.frivilligsentral.no

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 09.12.2020