Ta vare på smaken av sommer: Lær å koke gelé
Skogen og hagen bugner av bær! Nå kan du lære hvordan du enkelt lager deilig ripsgelé, fra bær til ferdig glass. Meld deg på inspirerende og praktisk kurs, både på dag- og kveldstid.
Har du lyst til å lære hvordan du lager hjemmelaget ripsgelé? Da har du sjansen nå! Vi arrangerer kurs med Hilde fra «Hildes Bær fra Skog og Hage», som har lang erfaring med å foredle det naturen gir oss.
Hilde viser deg hvordan du forbehandler bærene, demonstrerer hele prosessen – fra utkoking av gelé-saft til selve kokinga, og deler gode tips og triks underveis. Dette er en ypperlig anledning til å lære en enkel og nyttig teknikk som lar deg ta vare på sommerens bær på smakfullt vis.
Det er satt opp to kurs – ett på dagtid, og ett på kveldstid – så alle skal få mulighet til å delta.
Du trenger ingen forkunnskaper eller utstyr for å delta. Ta med et glass/boks med lokk (cirka 1–2 dl) for å ta med smaksprøve hjem.
Påmelding – maks 10 deltakere.
Forfatter: Kari Aasberg Bradley
Sist endret: 31.07.2025